Online shoppen, dat deed ik eigenlijk nooit veel. Waarom zou ik ook, ik werk in het centrum, en wat is er leuker dan in de pauze even langs een paar winkels, of koopavond.. of gewoon als je je verveelt. Winkelen vond ik altijd hartstikke leuk. Maar toen ik zwanger werd, en ziek op bed kwam te liggen kwam daar snel verandering in. Ik heb me scheel gekocht online haha. Hieronder vertel ik welke webshops ik zo fijn vind en waarom.

Instagram

Sinds ik zwanger werd, is Instagram echt mijn ding geworden. Dagenlang zat ik op #zwanger te zoeken. En zo zag ik steeds vaker mooie dingen voorbij komen voor mijn aanstaande baby. En sjah, dan wordt de verleiding al snel te groot en begon ik met bestellen. Nu nog steeds zie ik regelmatig dingen voorbij komen die ik MOET hebben. Ik heb ontdekt dat ik handgemaakte, gepersonaliseerde spulletjes het mooiste vind, en geloof me .. die zijn genoeg te vinden. Regelmatig zie ik ook dat kleine webshops een afbeelding delen met ; With every order someone’s smiling..( of iets in die trant). Doelend op kleine webshops, stay @ home mama’s die door de inkomsten van zo’n webshop bij hun kindje thuis kunnen blijven, of mensen die op deze manier van hun hobby hun werk kunnen maken. Daar draag ik graag een steentje aan bij! Tevens een vrij goed excuus om lekker te bestellen bij deze kleine webshops. Hieronder mijn top 3 uh 5 uh 10? In willekeurige volgorde hoor, want ik vind ze allemaal even top!

Babyspulletjes van @BySafiyyah

Denk je aan een baby, dan denk je aan een box. En wat hangt er in een box? Juist, speeltjes. En wat hangt erboven? Een mobiel. Ik heb me gek gezocht (online) naar een leuke boxmobiel. Maar de kleuren waren niet goed, of de dingen die eraan hangen waren niet mijn smaak. Bij @Bysaffiyah kon ik de boxmobiel helemaal zelf samenstellen. Kleuren, figuren.. waardoor het precies bij de rest van mijn spulletjes pastte en ik echt iets unieks had. Ook de Boxspeeltjes, die ik aan de rand heb hangen zijn op verzoek gemaakt. En erg mooi geworden. Mijn box is een echt pronkstuk geworden.
Qua communicatie was ik ook erg tevreden. Even op de app, zodat het contact sneller ging voor het aanpassen van de bestelling, overleg van kleuren en dergelijke. Ik was eigenlijk zo onder de indruk van het contact, dat ik zelfs een belachelijk mooi handgemaakt speelkleed heb besteld! Oh, echt superblij met alle spulletjes. Zie foto’s. Wil je je box pimpen? Dan raad ik dit account zeker aan!
20161229074036

Gepersonaliseerde spullen van @Stormenloet

Al snel nadat ik wist dat Julian een jongen zou zijn, en we ook zijn naam zeker wisten wilde ik een leuk truitje laten maken die hij aan zou kunnen. Maar een leuk model vinden? Lastig! Kleur, lettertype.. het was het steeds niet. Tot ik een berichtje stuurde via IG naar @Stormenloet. Al snel kwam ze met een aantal ontwerpen waaruit ik kon kiezen. En ook aanpassingen waren geen probleem. Zo had ik vrij snel een mooi shirtje in huis! En.. merkentrouw als ik ben heb ik er meer besteld. Zoals onder andere een naamslinger, en een shirtje met een buitenlandse tekst! Weer geheel in overleg, besproken wat een mooie kleurencombi zou zijn. Snelle levering, en goed contact. Ik onthou deze webshop zelf ook, want Julian gaat natuurlijk 1 jaar worden.. papa en mama zijn straks 10 jaar samen.. allemaal mooie gelegenheden voor een mooi shirtje! Dus heb je een shirtje nodig? Loop je met een mooi idee rond, neem eens contact met @Stormenloet op. En dan weet ik zeker dat jullie er samen uitkomen.
www.stormenloet.nl

20161229074404

Mooie unieke kaarten en posters @Studioinsouts

Mijlpijl kaarten, ook zoiets wat je elke dag tegenkomt op IG. Maar echt leuke zag ik niet. Totdat ik die van @studioinsouts tegenkwam! Supermooi ontwerp, mooie kleur. Ik was direct verkocht. Toen ik een keer bestelde en de kortingscode vergeten was, kreeg ik bij mijn bestelling een extraatje, superlief! En pas geleden heb ik een Geboorteposter ontvangen, in overleg gemaakt en aangepast naar mijn wensen. En.. niet te vergeten kreeg ik een heel lief kaartje toen Julian geboren was. Erg attent!!
www.studioinsenouts.nl

20161229074117

Handgemaakte schoentjes, speenkoorden en meer @studio_ll

Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de boxmobielen. Ik kon echt geen leuk speenkoord vinden. Tot ik op de IG van @studio_ll kwam. Speenkoorden die passen bij de fantastische schoentjes die ze maakt. Maar omdat schoentjes nog niet van toepassing zijn hier, wilde ik graag alleen een speenkoord bestellen. Helemaal op maat gemaakt, heen en weer berichtjes gestuurd over de kleinste details, zoals het knoopje. Zodat het helemaal naar wens was. En toen ik het binnen kreeg was ik helemaal verbaasd. Zoveel aandacht was er geschonken aan het inpakken. Een klein kadootje. Heb bij haar voor 2 vriendinnen ook een speenkoord laten maken, en ik ontvang deze week ook de nieuwe luier- etuis.

Toen 1 van de pakketjes zoek raakte werd dit echt supersnel en supergoed opgelost, zodat mijn kado nog steeds op tijd aankwam. Wat een service en oh my wat een geweldige webshop en wat is Ellen een schat. Als ik dichter bij de markten zou wonen, waar ze wel eens dingetjes verkoopt zou ik alleen al langsgaan voor een praatje! En die schoentjes, die komen er nog hoor! Zeker zeker een kijkje waard.
www.studio-ll.nl

20161229074023 20161229074152

Bijtringen @Lievekleinerups

Bijtsieraden, bijtringen. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar toen ik ze zag moest ik ze hebben! Ik heb er nu 2.. 1 zelf besteld ( lange versie) voor aan de kinderwagen, en 1 gekregen. En mooi dat ze zijn. Laat die tandjes maar komen!! ( Arme Julian, ik gun hem de pijn niet hoor). Supergaaf kraamcadeau!
www.lievekleinerups.nl

20161229074135

Gehaakte knuffels @mani_di_anne_verkoopt

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, wilde ik direct een schapenknuffeltje laten maken. Waarom? Omdat ik er zelf ook nog 1 heb van vroeger. Het knuffeltje is supermooi geworden. Later ook nog op eigen idee iets laten maken. Met overleg is echt alles mogelijk! Wat een mooie dingen maakt deze dame! En wat is ze lief en attent. Wil je iets unieks? Een kraamcadeautje? Neem alstjeblieft een kijkje op haar IG. Zeker de moeite waard!

rd_image

 

Ik heb nog meer dingen laten maken, zoals onder andere een boxkleed. Hier ben ik ook laaiend enthousiast over. Handgemaakt door @handmade_loeties !

20161229074058

Leave a Comment